wAaR iS dEzE vAn?

wAaR iS dEzE vAn?

Ik vind jullie aardig. Laat dat duidelijk zijn. Maar ik krijg wel te vaak de vraag of ik even kan melden waar ik m'n troep heb gekocht. Dat is nu klaar. Je kijkt hier maar.
wAaR iS dEzE vAn?

Er zijn twee soorten mensen op de wereld. Aan de ene kant heb je de groep die op Instagram aan mensen met veel volgers vraagt waar ze producten x en y (in het bezit van Instagrammer) kunnen kopen en aan de andere kant heb je Instagrammers die de hele dag in hun DM vragen beantwoorden met betrekking tot verkooppunten van hun huisraad, kleding, avondeten en make-up.

Ik behoor tot die laatste groep, maar ik ben het zat. Ik heb geen zin meer om privé-googelaar te zijn. Van de 100 vragen die ik krijg, beantwoord ik er 50, krijg ik 10 keer een bedankje en kopen waarschijnlijk precies 0 personen het product waarvan ik de zorgvuldig uitgekozen affiliate link heb opgestuurd.

Daarom is er nu deze pagina. Als het product of dienst hier staat, vind ik het vet. En anders niet. Dus dan raad ik het ook niet aan. Je kunt hier mijn favorieten vinden, voorzien van affiliate link zodat ik er ook nog wat aan heb. We hebben het allemaal zwaar, maar vooral ik omdat ik mijn hele bestaan al gratis voor jullie aan het googelen was.

Kleding

Haha ik geef denk ik zo’n €500 per jaar uit aan kleding. Ik maak m’n T-shirts zelf (met ongeveer deze lockmachine), loop in dezelfde broek als vijf jaar geleden (heb ook een acht jaar oude onderbroek) en heb verder absoluut geen smaak. Zie namelijk ook mijn hoed. Volgende categorie!

Gymkleren

Ik gym al sinds mijn geboorte op lage Converse All Stars en mijn favoriete trainingsbroekje dat ik tijdens een influencerevent met Nike en Yellow Claw kreeg ben ik kwijt en daar baal ik nog steeds van. Verder gym ik in oude T-shirts waar ik de mouwen van af heb geknipt om extra kast te lijken en het Nike dryfit shirt wat in een Aziatische Nike Store in aanbieding was.

Planten

Ik heb geen (vaste) samenwerkingen met plantenverkopers, maar m’n bloempotten zijn van Elho en de Kringloopwinkel, ik koop m’n tropische zaden bij Onszaden en heb ooit kamerplanten bij Plantsome, Plantje en Juf Bloem gekocht. Ik heb ook een luchtbevochtiger en een plastic staande kas op m'n balkon.

Boeken

Mijn favoriete boeken vind je hier en deze lijst wordt al geruime tijd geüpdatet, dus (volgens Lindy) zal dat ook nog wel even zo blijven dus.

Abonnementjes en geldzaken

Ik vind Revolut fijner dan Bunq (maar ik bankier bij beide) en heb zowel een American Express goldcard als eentje van Flying Blue. Verder support ik met liefde Nomad List, WIP en Simple Analytics en gebruik ik Stekking als cashbackwebsite omdat ik zo bitcoin ontvang.

Elektronica

Ik heb een Macbook Air 13" om op te computeren met al jaren een Logitech MX Master muis en een Bose Quietcomfort 35 om me te kunnen concentreren. Video’s neem ik op met een Canon G7X en daar maak ik soms ook foto’s mee. Ik heb geen drone meer (kreeg ik stress van), geen Alexa-achtige praatpaal in m’n huis (onnodig), geen smartwatch (nog onnodiger) maar wel een ereader en de Kindle Oasis is top.

Software

Ik schrijf alles (dit artikel, korte notities en hele boeken) in Ulysses. Ik gebruik verder geen Notes, Evernote, Word, Pages of weet ik wat. Alleen Ulysses. Voor het bewerken van afbeeldingen en het maken van ander beeld gebruik ik Adobe CC en Sketch, ik codeer in Sublime Text en probeer mensen over te halen Telegram te gebruiken (want editing, pinned messages, robots en stickers) in plaats van Whatsapp en iMessage en alle andere chatapps.

Overige dingen

Mijn dagelijkse rugzak is de GoRuck GR1 26L (‘Merica fuck yeah!) en soms huil ik om hoe blij ik er mee ben. Je kunt er je gymspullen en je laptop in aparte vakken in stoppen en verder hebben deze lompe Amerikaanse makers begrepen dat extra vakjes precies het tegenovergestelde van extra ruimte betekenen. Dus het is top. En de rits kan helemaal naar beneden open dus het is ook nog eens een praktisch ding. Ik gebruik ‘m ook als tas om mee te nemen op reis, wanneer ik niet mijn Rimowa meeneem.

Neem net als ik energie van Vandebron en krijg €150!

Verder nog een shoutout naar mijn Boosted Board (ik heb een drie jaar oude, dus als ik nu zou moeten kiezen, ging ik voor de Boosted Stealth). Een elektrisch skateboard is één van de tofste dingen die ik heb en elektrisch skateboarden is één van de tofste dingen om te doen.

M'n chapsel komt van Anand van Coup d'État en m'n vlezige voorkomen van Mennel kwark (te koop bij Plus / Jumbo / Dirk).

Oja, zoek en (eventueel) boek je vliegticket bij Yelmair, m'n zelfgemaakte vliegticketzoekmachine.

Lees alles en krijg nieuwe posts in je mailbox